ساعات کاری: شنبه تا پنج شنبه 8:00 - 20:00
  • تماس

    09100330230

  • ارسال ایمیل

    karshenascar@gmail.com

 تشخیص رنگ بدنه خودرو

تشخیص رنگ بدنه خودرو

کارشناس کار با چندین سال سابقه کاری توانسته خدمات خود را در کارشناسی خودرو 206 – کارشناسی خودرو غرب تهران – کارشناسی خودرو جنت اباد – کارشناسی خودرو شهرزیبا – کارشناسی خودرو پونک – کارشناسی خودرو شهران – کارشناسی خودرو کوهسار – کارشناسی خودرو منطقه 22 – کارشناسی خودرو سعادت اباد – کارشناسی خودرو صادقیه – کارشناسی خودرو شهرک غرب – کارشناسی خودرو باغ فیض – کارشناسی صفر تا صد خودرو -تشخیص رنگ بدنه خودرو – کارشناسی خودرو ستاری – کارشناسی خودرو کاشانی – کارشناسی خودرو دهکده – کارشناسی خودرو شهرک راه اهن – کارشناسی خودرو چیتگر – و….درکمترین زمان و به بهترین نحو با پرسنلی با تجربه انجام دهد.

برای مشاوره و تماس با کارشناس کار با شماره 09100330230 تماس بگیرید.

کارشناسی خودرو غرب تهران

 

روش‌ها و ابزارهای تشخیص رنگ بدنه خودرو

برای تشخیص رنگ خودرو چند روش وجود دارد:

نحوه تشخیص رنگ بدنه خودرو با چشم

یکی از ابتدایی‌ترین روش‌های تشخیص رنگ خودرو، روش چشمی است. در این روش باید به چشمتان اعتماد کنید و به‌دنبال نشانه‌های رنگ شدن خودرو باشید. این کار تا حدودی دشوار است، مخصوصا اگر یک صافکار و نقاش ماهر روی آن کار کرده باشند. بااین‌حال احتمال دارد با کمی دقت متوجه رنگ شدگی ماشین شوید:

  • تفاوت رنگ

با دقت به خودرو مخصوصا بخش‌هایی از آن که بیشتر در معرض آسیب‌دیدگی هستند از جمله درها، سپرها، صندوق عقب و گلگیرها، نگاه کنید. آیا نشانه‌هایی از تفاوت رنگ می‌بینید؟ رنگ ارجینال کارخانه از ترکیب رنگ‌ها با کدهای مختلف به دست می‌آید که درست کردن همان رنگ بدون داشتن کدها برای حرفه‌ای‌ترین تعمیرکارها هم دشوار است. بنابراین با کمی دقت می‌توان تفاوت رنگ را از رنگ کارخانه تشخیص داد.

اگر خودرو را از نمایشگاه می‌خرید، نورهای درخشان آنجا کار تشخیص رنگ را دشوار می‌کند. بنابراین از فروشنده بخواهید خودرو را در زیر نور طبیعی روز (و نه در آفتاب شدید) به شما نشان دهد.

  • عکس گرفتن

اما گاهی به راحتی نمی‌توان متوجه تفاوت رنگ شد، مخصوصا اگر کل یک قطعه مثلا کل یک در یا سپر را رنگ کرده باشند. در این حالت از فاصله دورتری روی ماشین تمرکز کنید. چند متر از ماشین فاصله بگیرید و خوب به آن نگاه کنید. آیا رنگ سپر، در یا قطعات دیگر آن تیره‌تر یا روشن‌تر از اطرافش به نظر می‌رسد؟ با دوربین باکیفیت از بخش‌های مختلف خودرو عکس بگیرید. البته نباید برای عکس گرفتن زیاد به ماشین نزدیک باشید زیرا تفاوت رنگ را مشخص نخواهد کرد. همان دو سه متری ماشین بایستید خوب است.بعد از اینکه به عکس دقت کنید، ناهماهنگی رنگ یک قسمت با سایر قسمت‌های بدنه قابل‌مشاهده خواهد بود.

  • پاشیدگی رنگ در جاهایی که نباید باشد

کاپوت را بالا بزنید و در صندوق عقب و تمام درهای خودرو را باز کنید و لبه‌های آن را بررسی کنید. ازآنجاکه در کارخانه اتاق خودرو را به طور یکپارچه و کامل (البته بدون وجود اجزای داخلی) رنگ می‌کنند، روی لبه‌ها و درزگیرهای داخلی خودرو نباید رنگی وجود داشته باشد. رنگ‌کردن ماشین تکمیل‌شده دشوار است و رنگ روی لبه‌های داخلی و درزگیرها می‌پاشد. همچنین ممکن است نقاش از نوارهای فومی استفاده کند که در این صورت پس از برداشتن نوار، رد آن روی خودرو باقی می‌ماند. بنابراین اگر رد نوار فومی یا رنگ پاشیدگی در جاهای غیرعادی را دیدید، بدانید خودرو را رنگ کرده‌اند.

  • اصطلاح پوست پرتقالی

گاهی ممکن است نقاش بدون مهارت و دقت کافی خودرو را رنگ بزند و گردوغبار یا اشیای ریز به بدنه چسبیده باشند. شاید هم پس از رنگ‌کردن در هنگام خشک‌شدن رنگ چیزهایی به آن بچسبند. در این صورت ظاهر رنگ نقطه‌نقطه یا به اصطلاح پوست پرتقالی می‌شود. این هم نشانه‌ای دیگر است که می‌گوید خودرو رنگ شده است.

  • پریدگی یا پوسته شدن رنگ

رنگ کارخانه به سادگی پوسته نمی‌شود و پریدگی پیدا نمی‌کند. اگر در جاهایی تکه‌ای از رنگ کنده شده است، آن رنگ فابریک کارخانه نیست.

  • انعکاس تصاویر

با زاویه و به‌صورت مایل، به انعکاس تصاویر در بدنه خودرو نگاه کنید. آیا در برخی از قسمت‌ها تصویر موج‌دار و غیر شفاف است؟ اگر بله، این به معنای آن است که خودرو رنگ شده است.

  • اثر سنباده

به‌دنبال رد صافکاری یا سنباده در قسمت‌های مختلف مخصوصا در لبه‌ها از جمله لبه گلگیرها بگردید. این خطوط هاشورمانند هستند و نشان می‌دهند که خودرو رنگ شده است.

برای مشاوره و تماس با کارشناس کار با شماره 09100330230 تماس بگیرید.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست سریع کارشناس