
کارشناسی 0 تا 100 خودرو
کارشناس کار با چندین سال سابقه کاری توانسته خدمات خود را در- کارشناسی 0 تا 100 خودرو – کارشناسی خودرو درمحل چیتگر -کارشناسی خودرو درمحل سعادت اباد- کارشناسی خودرو درمحل پونک – اعزام کارشناس در محل در 20 دقیقه – کارشناسی خودرو در محل و مشاوره قیمت – کارشناسی خودرو ارزان -اعزام کارشناس در محل در 20 دقیقه -کارشناسی خودرو 206 – کارشناسی خودرو غرب تهران – کارشناسی خودرو جنت اباد – کارشناسی خودرو شهرزیبا – کارشناسی خودرو پونک – کارشناسی خودرو شهران – کارشناسی خودرو کوهسار – کارشناسی خودرو منطقه 22 – کارشناسی خودرو سعادت اباد – کارشناسی خودرو صادقیه – کارشناسی خودرو شهرک غرب – کارشناسی خودرو باغ فیض – کارشناسی صفر تا صد خودرو – کارشناسی خودرو ستاری – کارشناسی خودرو کاشانی – کارشناسی خودرو دهکده – کارشناسی خودرو شهرک راه اهن – و….درکمترین زمان و به بهترین نحو با پرسنلی با تجربه انجام دهد.
برای مشاوره و تماس با کارشناس کار با شماره 09100330230 تماس بگیرید.
کارشناسی 0 تا 100 خودرو
امروز میخواهیم با شما در مورد یکی از مهم ترین موارد در کارشناسی خودرو صحبت کنیم
لاستیک
بله لاستیک یکی از المانهایی است که بسار در امر کارشناسی مهم است چون جان سرنشینان و حفظ سرمایه و سیله ای که مدام در حرکت است بر روی محور ودر نهایت بر روی لاستیک است.
پس ساده نمیتوان از مهم عبور کرد و نا دیده گرفت
حال مقداری خود لاستیک را مورد برسی قرار میدهیم تا با لاستیک بسشتر اشنا شویم
تاریخچه لاستیک:
چرخ در حدود ۳۵۰۰ سال قبل از میلاد اختراع شد. این اختراع به زودی عنوان یکی از بزرگترین ابداعات بشر را از آن خود کرد. چرخ در اولین شکل خود یک تکه چوب منحنی بود. در نهایت چرم اضافه شد تا این چرخ نرم تر شود. با گذشت زمان، لاستیک جایگزین چرم شد.
شرکت بنز، اولین اتومبیل بنزینی را در سال ۱۸۸۸ اختراع کرد که مجهز به لاستیکهای فلزی پوشیده از لاستیک بود. این آغاز تایر پنوماتیک بود. این لاستیک برای اولین بار در مسابقه اتومبیل پاریس-بوردو- مورد استفاده قرار گرفت.
لاستیک آج در سال 1905 معرفی شد. این آج برای محافظت از لاستیک در برابر تماس مستقیم با جاده طراحی شده است. همچنین ضریب اصطکاک لاستیک را بهبود میبخشد.در دهه 1920، مواد لاستیک توسعه یافتند. شرکت DuPont لاستیک مصنوعی را در سال 1931 صنعتی کرد و اجازه افزایش تولید تایر را داد که قبلاً به لاستیک طبیعی وابسته بود. لاستیک مصنوعی نقطه عطفی در تولید تایر به شمار میرود. لاستیک بادکنکی، یک تایر کم فشار که دارای سطح تماس بیشتری با سطح جاده بود، در سال 1923 معرفی شد.
لاستیکهای بدون لوله در سال ۱۹۴۷ به منظور کاهش هزینههای قیمت نفت تولید شد. لاستیکهای بدون لوله به کاهش وزن خودرو کمک کرده و باعث صرفه جویی قابل توجهی در هزینههای سوخت میشود.
مواد تشکیل دهنده لاستیک
#لاستیک از کائوچو، لایه های استیل و مقداری پشم طبیعی تشکیل شده است. و این مواد تشکیلدهنده سبب میشود تا بتوان بسیاری از لاستیکها را بازیافت کرد. امروزه کشورهای توسعهیافته پس از فرسوده شدن لاستیک، آن را کاملاً بازیافت میکنند. جالب است که حتی نوارهای استیل بکار رفته در آن نیز به دلیل مرغوبیت دوباره قابل بازیافت هستند و همچنین پشم داخل لاستیک به این دلیل که یک ماده طبیعی است، بازیافت میشود.
لاستیک قدیمی خودرو
لاستیکهای دهه هفتاد به لاستیکهای نخی معروف بودند. چرا که پوشش رویی این لاستیکها از نخهای ابریشم تشکیل میشد. و حتی امروز هم بسیاری از افراد مسن همچنان بر کارایی و کیفیت مناسب این تایرها تأکید دارند. اما پیشرفت علم و تکنولوژی سبب شد تا لاستیکهای سیمی جایگزین لاستیک های نخی شوند.
لاستیک جدید خودرو
لاستیکهای نسل جدید با نام سیمی یا رادیال شناخته میشوند. البته این مدل لاستیکها از اواخر دهه70 نیز به تولید رسیدهبودند. لاستیکهای رادیال دارای سطح مقطع پوشیده شده از سیمهای متقاطع استیل هستند که باعث میشود تحمل فشار و سرعت در دورهای بالا افزایش یابد. همچنین نسبت به لاستیکهای قبلی (نخی) عملکرد بهتری از خود نشان دهند.

کارشناسی 0 تا 100
نگه داری لاستیک
?راههایی برای افزایش عمر تایر?
?همه رانندهها میدانند انداختن تایر نو زیر ماشین هزینهبر است، از طرفی هیچ تایری عمر ابدی ندارد. با این حال، امکانپذیر است که با رعایت چند نکته ساده، عمر تایرها را افزایش بدهیم. اگر به مرتب تایرها را چک و از آنها مراقبت کنید، میتوانید هم در هزینهها صرفهجویی کنید و هم جان خود و همراهانتان را از خطر محفوظ نگه دارید.
نکته 1⃣
?باد تایرها را به طور هفتگی چک کنید. سر والو را بردارید و دستگاه سنجش باد را به تایر متصل کنید. هر چهار چرخ ماشین ممکن است در معرض کم باد شدن قرار داشته باشند.
?اگر از میزان باد مناسب برای خودرو خودتان اطلاع ندارید، به دفترچه راهنما مراجعه کنید.
?علاوه بر دفترچه راهنما، میزان باد مناسب به روی تایرها حک شده است. میزان بادی که توسط خودروساز توصیه شده است با میزان باد حک شده بر روی تایر ممکن است قدری تفاوت داشته باشد، ولی بهتر است بدانید اندکی کم باد بودن عمکلرد را بالا میبرد، و اندکی پر باد بودن نیز عمر تایر را افزایش میدهد.
?تایرها هیچ وقت بیش از حد کم باد نکنید چون باعث میشود آج در قسمت وسط تایر بسیار ساییده بشود.
نکته 2⃣
کارشناسی 0 تا 100 خودرو
?به طور چشمی تایرها را واررسی کنید و ببینید آیا روی آنها شیار یا سوراخی و جود دارد یا نه. جادهها پر از اشیاء ریز هستند و برخی از آنها مانند شیشه و میخ ممکن است دارای نوک یا لبههای تیزی باشند. اگر میخ داخل تایر فرو برود، بلافاصله باعث پنچری نمیشود، بلکه میتواند باعث نشت آهسته باد بشود و پایین آمدن فشار آن بشود و پس از گذشت مدتی تایر را کاملاً پنچر کند.
?برای این که مجبور نشوید کنار جاده توقف و پنچرگیری کنید، سوراخهای کوچک تایر را بگیرید و تایرهایی که دارای سوراخهای بزرگ یا ساییدگی زیاد هستند را تعویض کنید.
نکته 3⃣
?هر 9700 کیلومتر یک بار تایرها را جابجا کنید. شاید بهتر باشد هر بار که روغن عوض میکنید، تایرها را هم جابجا کنید. این کار را میتوانید خودتان انجام بدهید یا انجام آن را به یک مکانیک بسپارید.
?اگر خودتان میخواهید کار جابجایی تایرها را انجام بدهید، از یک جک قوی و مطمئن استفاده کنید تا آسیب و جراحتی به شما وارد نشود. تایرهای عقب و جلوی یک طرف را با هم عوض کنید.
?تایرهای یک محور را با هم عوض نکنید، تعویض ضربدری نیز مناسب نیست. این گونه تعویض تایر باعث فرسایش بیشتر تایرها خواهد شد.
نکته 4⃣
کارشناسی 0 تا 100 خودرو
?تایرها را همیشه بالانس نگه دارید. اگر به تعمیرگاه مراجعه کنید، تجهیزات مخصوصی برای بالانس کردن تایرها وجود دارد و آنها را به گونهای تنظیم میکند که عمود بر زمین و به موازات یکدیگر قرار بگیرند.
?علایم به هم خوردن بالانس تایرها عبارتند از: هندلینگ ضعیف، کشیده شدن دائمی خودرو به سمت راست یا چپ و گیجی فرمان. اگر از روی دستانداز بزرگی عبور یا با سرعت زیاد به جدول کنار خیابان برخورد کنید نیز لازم است بالانس بودن تایرها را بررسی نمایید.
?یک دستگاه بادسنج برای خودتان خریداری کنید تا در هر زمان بتوانید تایر کم یا پر باد را تشخیص بدهید. چک کردن باد تایرها نه تنها باعث بالا رفتن عمر آنها میشود، بلکه میزان مصرف سوخت را نیز پایین میآورد.
⚠️هشدار⚠️
?شاخص فرسایش تایرها را به طور مرتب چک کنید. همه تایرها دارای شاخصهایی در بین آجها هستند. بیشتر اوقات این شاخصها در جایی قرار گرفتهاند که آج با لبه تایر تلاقی پیدا میکند. اگر شاخص فرسایش بلندتر از آج است، تایر را عوض کنید تا جلو پنچری یا ترکیدگی آن را بگیرید.
?????????????
?

2 دیدگاه ها
Spot on with this write-up, I absolutely feel this amazing site needs a lot more attention. I’ll probably be back again to see more, thanks for the information!
thanks